Am văzut acum câteva minute un like pe facebook la pagina asta . Încerc să răspund:

1. Ce varsta ti-ai da daca nu ai stii cati ani ai?
vreo 3-5ani pentru felul în care gândesc şi vreo 13-14 după cum arăt (chair dacă-s mai bătrână)

2. Ce e mai rau, sa esuezi sau nu sa nu incerci? 
să nu înceeeerci!!! zic aşa dar singură des frânez..

3. Daca viata e atat de scurta, de ce facem atat de multe lucruri care nu ne plac si nu facem atat de multe lucruri care ne plac? 
Viaţa nu-i scurtă.. şi nici lungă.. e potrivită. Cred că e normal ca un muritor să greşească şi în loc ca să dai întrebări prosteşti ca: “de ce am făcut/n-am făcut asta???” să-ţi dai o palmă şi să încerci să-ţi corectezi erorile sau să faci ceea ce nu ai făcut. Din greşeli învăţăm şi niciodată nu-i târziu să faci un lucru bun.

4. Cand ti se pare ca s-a vorbit si s-a facut tot ce era de vorbit si de facut ti se pare ca ai vorbit mai mult decat ai facut?
   E foarte greu să te mobilizezi şi să faci treabă, am înţeles asta după ce am încercat să organizăm ceva într-un grup mai larg de oameni. De la început ni s-a părut atât de uşor (ca plan).. însă când am început a realiza ce ne-am pus ca scop, au apărut neînţelegeri, contradicţii, certuri.. E foarte uşor să vorbeşti şi să critici mult şi aiurea stând într-o parte şi doar urmărind.. (poate că de asta şi m-am supărat).

5. Daca moneda nationala ar fi “fericirea”, cat de bogat ai fi?
     Aş fi fost putred de bogată. Dar, totuşi, nu aş înţelege asta. Cum şi acum: sunt cea mai norocoasă şi fericită fiinţă de pe pământ.. de ce? pentru că-s Vlada.. şi nici nu-ţi trece prin cap cât de turbat e să fii EU… de la o seamă de vreme şi eu cam uit de asta )

6. Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni?
     Urechile. De ce? ar fi fost mai vesel dacă ar fi fost ca la spiriduşi. (am o nouă pasiune–am înţeles astăzi că ador spiriduşii <3)

7. Faci ceea ce ai visat sa faci sau faci ceea ce faci doar pentru ca imprejurarile te-au adus aici?
     Merg pe contrasens. Creez singură probleme şi griji din nimic. Nu cred că am visat la asta. Des fluxul de pe contrasens e mai puternic decât mine şi stau pe loc sau ba chiar şi mă întorc de unde pornesc.

8. Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?
     Nope.. continui să cred că nu voi trăi nici pân la 40ani.. nu văd în mine o mamă.. nu văd în mine un om matur care lucrează.. nu mă vâd într-o lume gri şi monotonă: mâncare, copii, lucru, copii, menaj, mâncare, copii, somn, mâncare, copii, lucru. uuuuuuuuuu NU!
dacă, însă, oamenii ar trăi doar 40ani.. mă văd acum fugită cu circul.. mă văd dansând cu cercuri de foc :3 Nu vreau să-mi cheltui aiurea 40ani pentru şcoală, facultate, copii, lucru.. dacă oricum voi fugi ,când voi creşte, cu circul :3:3:3

9. Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie?
     Nu-s preocupată să fac nici ce trebu şi nici cum trebu.. fac ce simt  şi cum simt.. (poate că din cauza asta des greşesc..)

10. Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala?
Să nu uiţi să iubeşti când vei creşte.. aşa cum o faci acum. Să iubeşti curat şi frumos.

11. Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit?
      Ce ar prefera să fie o proastă stresată? hmm.. să fie fericită)

12. Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte?
       Omg.. n-aş renunţa, pentru nimic, la amintirile mele.. e ca şi o carte: dacă începi să o citeşti de la jumătate, nu înţelegi nimic şi-i fără folos… dacă o citeşti de la început până la jumătate, ai de la ce porni.. ai uşile deschide.. poţi să-ţi imaginezi cel mai frumos sau neobişnuit sfârşit.. dar îl vei uita.. şi asta e trist.. de aceea poate că aş jertvi cu trecutul pentru un viitor.. cât n-aş ţine la acel trecut. (

13. Iti mai aduci aminte de momentul ala de acum 5 ani cand erai extrem de nervos si nefericit? Mai are vreo importanta acum?
    “Motivul” pentru care eram nefericită acum 5ani mi-a dăruit o copilărie nu prea roz.. Şi acum se observă urmele acelui “motiv” îndeosebi.. se reflectă în emotivitatea şi sensibilitatea mea pe care am învăţat să le ascund de mică. Mă bucur că la moment acel “motiv” nu mai trăieşte cu noi.

14. Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? ce o face atat de speciala?
întrebarea asta mi-a luat cel mai mult timp :D
poate că ziua în care am primit cadou o pisică. Doar pe mine mă iubea. Când eram mică, nu aveam prieteni, aveam un văr cu un an mai mic pe care-l vedeam în weekenuri şi pisicuţa. Ei îi vorbeam şi ea mă lingea pe mânuţă–la fel cum mamele pisici îşi spală puii. Îmi pare rău că te-am avut doar câteva luni.. ai fost primul meu prieten adevărat.. şi eşti prima fiinţă pe care am iubit-o şi am pierdut-o pentru todeauna. Îmi lipseşti şi acum.. chiar dacă au trecut 10ani..

15. Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?
       Nu cred că dacă aş avea acum 1000000dolari doar ai mei aş mai fi acelaşi om.. sau cei din jur nu cred să se mai poarte aşa cu mine cum o fac acum. Şi eu îmi iubesc viaţa.. iubirea se manifestă prin curiozitate.. “vreau să aflu ce va fi mâine” . Mâinele mereu e deosebit şi frumos în felul său. Zilnic am câte o fericire micuţă. )

16. Cand a fost ultima oara cand te-ai aruncat cu capul inainte in ceva in care credeai din tot sufletul desi toti te sfatuiau sa nu incerci?
      şi acum o fac.. Blogul. “ar fi trebuit să-ţi pese de teme mai mult decât de o pagină virtuală care nici măcar n-o citeşte nimeni”. Auziţi? FUCKOFF ;* eşti gelos/oasă că nu poţi visa!!!

17. Cand a fost ultima oara cand ti-ai auzit sunetul propriei respiratii?
     Chiar acum, cât citeam întrebarea) am oftat pentru că văd că mai am încă 3 întrebări şi pot merge la culcare. :D

18. Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste?
        Vreau să zbor. N-am aripi. (soluţia? :D)

19. Care e lucrul pe care il faci mai bine decat toti ceilalti pe care ii cunosti?
       Visez cu ochii deschişi??? :3

****încearcă să răspunzi şi tu, pentru tine, la aceste întrebări :) …merită :P