de ce n-am scris atâta timp?
pentru că îs incapabilă să accept critica subiectivă.. e normal ca fiecare să aibă părerea lui, ok.. dar e greu când părerea lui nu coincide cu a mea.. acest fapt m-a deprimat şi m-a demotivat să scriu.. poate că o spusese nu cu rău şi apreciez că a fost sincer.. totuşi, o lună fără posturi noi tot nu e bine. Sau m-am străduit eu prea tare cu o creare a “impresiei” bune despre mine încât am creat o imagine mai că falsă..

ei bine tio spun direct.. ammmmmmm daca ar privi blogu asta cineva care nu te cunoaste ar spune ca esti oleaca crazy .. mai ales sintagma ceea cu mastile . cu funkie punkie … si chestii dintrastea..sau mai stii “budusii ghenii” da eu cu critica mea nevtemu sii drept ca artistic e bun .. da asa in general ma ga indesc ca lai facut ca pur si simplu a sa aratzi ca esti mai diferita ..nu stiu straniu

“să arăt că-s mai diferită”.. da, îs. Toţi sunt diferiţi.. nu există oameni egali. Dar nu-i ăsta scopul blogului.. de fapt, încerc să transform ceea ce-mi copleşeşte la moment cugetul într-o metaforă sau o grefă metaforică ca să pot să rezolv mai uşor problema sau să mă împac cu ce s-a întâmplat. Faptul că e vizibil pentru toţi mă motivează să scriu cât de cât corect din punct de vedere gramatical (mi-a prins bine şi pentru şcoală.. pot repede să leg ideile într-o comunicare fluentă). N-am încercat niciodată să demonstrez cuiva ceva cu blogul.. puţini care ştiu de existenţa lui.. nici măcar mama mea nu ştie.

“cineva care nu te cunoaşte”.. de ce eşti sau erai atât de sigur că mă cunoşti.. oameni care mă ştiu de o viaţă nu mă pot înţelege. O lună e prea puţin pentru aşa afirmaţii. Am fost nouă şi vrusem să mă împac bine cu toţi voi.. de aceea mă purtam drăguţ şi eram tolerantă. Par deschisă şi comunicativă, de fapt sunt retrasă şi nu-mi place să vorbesc despre ceva de ce-mi pasă cu adevărat.. mi-e mai uşor să scriu aici.

Să nu crezi că te atac sau altceva.. doar că m-au atins cuvintele despre care precis ai şi uitat..

***cât aş fi dat să nu-mi pese……………………

Advertisements